Werstas liittyi kysymuseolta.fi-palveluun

Meiltä voi nyt kysyä palvelun kautta oman aihealueemme työelämän ja sosiaalihistorian asioista: esimerkiksi työväenliikkeeseen, ammattiyhdistyksiin, edistysmieliseen osuustoimintaan tai vuoden 1918 sisällissodasta erityisesti punaisten puolen toimintaan liittyviä asioita.

 

Palvelun kautta voi Werstaalta kysyä vastauksia myös erilaisten kansalaisjärjestöjen, kuten ympäristö-, nais- tai rauhanliikkeen toiminnasta tai sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen historiasta. Werstas ylläpitää myös Lenin-museota ja Kuurojen museota, joten palvelussa voi esittää kysymyksiä myös niin viittomakielisten historiasta kuin neuvostonostalgiastakin. Esineiden rahalliseen arvoon liittyviin kysymyksiin museossa ei vastata.

 

Kysymuseolta.fi on suomalaisten museoiden yhteinen verkkotietopalvelu, jossa museot vastaavat omaan aihepiiriinsä liittyviin kysymyksiin. Museot vastaavat palvelun kautta tulleisiin kysymyksiin kysyjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Osa kysymyksistä vastauksineen julkaistaan nimettöminä ja toimitettuina palvelun verkkosivuilla. Palvelu on käyttäjille maksuton, eikä vaadi erillistä kirjautumista. 

 

kysymuseolta.fi-palvelun tunnus ja linkki palveluun