Syysloma Werstaalla

Werstaalle voit tulla perheen kanssa myös syyslomalla käymään turvallisin mielin. Meillä on niin laajat näyttelytilat, että turvavälien pitäminen onnistuu helposti. Lisäksi museon aktiviteetit on suunniteltu niin että niitä voi tehdä oman perheen kesken näyttelyihin tutustumisen lomassa. Opastuksissa ja leffanäytöksessä on turvavälit huomioitu rajoittamalla osallistujamäärää.

 

Ohjelma

Koko lomaviikon ajan 10.10.-18.10. (huom! ma 12.10. museo on suljettu!)

 

 

Uusi Museosuunnistus
Hae kuvasuunnistuskartta, etsi kirjaimet ja ratkaise tehtävä, asiakaspalvelusta museon ala-aulasta saat iloisen yllätyksen!

 

Taskulamppuseikkailu Finlaysonin alueella

Finlaysonin alueella voi syyslomaviikolla seikkailla taskulamppujen kanssa ja myös Werstaalla, jossa voi kurkistaa höyrykoneen alle. Alueelle on piilotettu myös kuusi valopäähahmoa, joita voi lamppujen kanssa etsiskellä.

 

Lisää tietoa ja tarkemmat ohjeet Taskulamppuseikkailusta löydät Finlayson alueen -sivuilta!

 

 

 

Askarteluideoita museon Pajalla näyttelykerroksessa.
Nouda hauskat ideat askarteluun: ohjeet pyykkipoika-auton, vessapaperirulla-auton sekä magneettisen autoradan tekemiseen.

Pajalla on esillä myös mallit askartelusta ja ohjevideot löytyvät myös museon YouTube-kanavalta

 

 

 

 

la 10.10. ja su 11.10. sekä la 17.10. ja su 18.10 klo 15.

Yleisöopastus Kuljetusväen matkassa -näyttelyyn.


Näyttelyssä kerrotaan, miten työ satamissa, maanteillä ja lentokentillä on muuttunut. Näyttelyssä voi huristella myös leikkiautojen kanssa vuosikymmenten halki. Kesto noin 45 min. Enintään 15 osallistujaa.

 

 

 

 

 

ti-pe 13.10.-16.10. kello 11

Kuljetushommia ennen ja nyt -leffanäytös lapsille

Millaista oli linja-autonkuljettajan työ 1980-luvulla, entä koneenkuljetusrekan, hinausauton tai ahtaajan työ satamassa nykyaikana? Viisi pätkää kuljetusalojen töistä katsottavissa museon auditoriossa. Enintään 30 katsojaa/näytös. Näytöksen kesto yhteensä 30 min.

 

 

la-su 17.-18.10.
Satupäivä Werstaalla

Lokakuun 18. päivänä vietetään Sadun päivää. Werstaan näyttelytiloihin on sijoitettu erilaisia lastenrunoja ja loruja, joita voi bongailla ja lueskella.

 

 

 

Tutustu Werstaan vierailuohjeisiin