Työväenmuseo

Lainattava materiaali


Museolaukut

 

 

Osuusliikkeen kassissa -laukku

Osuustoimintaan liittyviä kuvia ja esineitä Werstaan kokoelmista. Sisältää mm. vanhoja kuvia osuuskaupoista, tuotepakkauksia ja mainoskuvia. Sopii esimerkiksi aikuisryhmien muisteluhetkiin ja virikemateriaaliksi erilaisiin ryhmätilanteisiin. Laukun sisällön avulla voi tutkia myös esimerkiksi kuluttamisen muutosta.

 

Lainausohjeet: Laukkua voi lainata Työväenmuseo Werstaalta 1–4 viikoksi kerrallaan tai sopimuksen mukaan. Laukun lainaaminen on ilmaista, mutta se pitää itse noutaa museolta.

 


Töitä ja tunnelmia -laukku

Laukku on materiaalipaketti, joka koostuu esineistä ja kuvista, jotka liittyvät eri tavoin työhön ja arkipäivään. Laukusta löytyy ohjeet sen käyttöön. Laukkua voi käyttää esimerkiksi muistelun ja oman elämän pohtimisen apuvälineenä. Sen avulla voi miettiä tulevaisuutta ja omia vahvuuksia sekä kiinnostuksen kohteita. Laukkua saa käyttää myös vapaasti omalla tavalla ryhmästä ja käyttötilanteesta riippuen.

 

Lainausohjeet: Laukkua voi lainata Työväenmuseo Werstaalta 1–4 viikoksi kerrallaan tai sopimuksen mukaan. Laukun lainaaminen on ilmaista, mutta se pitää itse noutaa museolta.


Päivä Meirän kaupungissa -laukku

Laukusta löytyy esineitä, Meirän kaupunki -näyttelyn kartta ja ideoita tehtäviksi näyttelyssä. Esimerkiksi Työväen Säästöpankissa voi tutkia vanhoja rahoja tai etsiä kiinnostavinta hahmoa näyttelyn valokuvista. Myös tätä laukkua saa käyttää vapaasti omien ideoiden mukaan.

 

Lainausohjeet: Laukku varataan käyttöön ennakkoon asiakaspalveluvastaava Sanna Moskarilta,
puh. 010 420 9221 tai sanna.moskari(at)tyovaenmuseo.fi

Laukun voi noutaa museolle tullessaan ala-aulan infotiskiltä. Laukun käyttö on maksutonta.


Lisätiedot ja laukkujen varaukset:
Asiakaspalveluvastaava Sanna Moskari, p. 010 420 9221 tai sanna.moskari(at)tyovaenmuseo.fi