Työväenmuseo

Perheille


Werstas tarjoaa koko perheelle tapahtumia, lastenkierroksia ja iloisia oppimiskokemuksia.

 

Veivaa leikkirievää Sulo-leipäkoneella!

Tule tutustumaan koko perheen voimin ihastuttavaan rieväkone Suloon! Punakeltainen Sulo valmistui alun perin Rieväkylä ja Euroopan maku –näyttelyyn vuonna 2011. Lapset rakastuivat Suloon ja se päätettiin jättää esille näyttelyn päätyttyä. Pienet museovieraat ovat Sulon kampea veivaamalla valmistaneet jo yli 20 000 rievää vuodessa!

 

 

Museosuunnistus

Kartta käteen ja suunnistamaan! Werstaan näyttelyihin on kätketty rasteja, jotka auttavat sana-arvoituksen ratkaisemisessa. Tehtävän ratkaisseet saavat alakerran tiskiltä pienen yllätyksen. Karttoja löytyy näyttelykerroksesta (2.kerros). Onnea matkaan!

 

Kokeile, koske ja tutki!

Lapsille on monenlaista jännittävää tutkittavaa Werstaalla. Voit ihmetellä valtavan höyrykoneen kokoa ja toimintaa, soittaa sydämesi kyllyydestä aitoa urkuharmoonia työväentalolla, haistella erilaisia entisajan tuoksuja osuuskaupassamme tai kokeilla mustakynällä kirjoittamista vanhanajan säästöpankissa. Välillä on hyvä pysähtyä pohtimaan ihan arkisia juttuja.

Werstaan näyttelyistä löydät myös leikkikaluja eri ajoilta. Kurkista vaikkapa punaiseen työväen asuintaloon Meirän kaupunki -näyttelyssä! Entä löydätkö polkupyöräilevän hevosen Pispalan pienoismallista?

 

Lasten Finlayson

Lasten Finlayson-tapahtumat järjestetään kesällä verkossa Lasten Finlayson -sivuilla. Lasten Finlayson-sivuilta löydät myös paljon erilaisia puuhatehtäviä ja vinkkejä Finlaysonin alueella seikkailemiseen!

Klikkaa itsesi tästä Lasten Finlaysonille!
 

 

Katso kaikki tapahtumat museon tapahtumakalenterista!