Työväenmuseo

Museokauppa


Pöydällä muki "Työn orja" -tekstillä ja vieressä ruskea paperipussi jossa teksti "Kahvia"

 

 

Werstaan museokaupasta löydät kiinnostavia designin pienmerkkejä ja lähialueen osaamista. Nopeasti vaihtuva valikoima takaa sen, että meillä on alati jotain uutta ja innostavaa.

 

Museokauppa palvelee joka päivä:

ma 8.30-15.30

ti-pe 8.30-18

la-su 11-18

 

Skeittilaudalla lepäävä jalka, jalassa mustamakkarakuvioidut sukat

 

 

Teollisuusmuseon Manse-tuotteet

 

Manse-tuoteperheeseen kuuluu matkamuistoja, koruja ja herkkuja. Manse-merkin takaa löydät esimerkiksi Sidosteen valmistamat herkulliset mustamakkarasukat. Tuotteet on valmistettu yhteistyössä manselaisten yritysten kanssa. Valikoima kasvaa ja vaihtelee sesongin mukaan. Manse-tuotteita on myynnissä myös Vapriikin museokaupassa.

 

Museolla on myös muita omia tuotteita: Olethan jo tutustunut Höyrykonemuseon nimikkotuotteisiin ja työläiskaupungin perintöä kunnioittavaan Punainen Tampere -tuoteperheeseen?


 

Meiltä saa myös Museokortteja!

Museokaupassa on saatavilla myös Museokortteja. Museokortilla pääsee yli 300 suomalaiseen museokohteeseen. Kortti on voimassa vuoden ajan. Museokorttilaisille on myös monenlaisia etuja, kuten tarjouksia museokaupoissa sekä tapahtumia, kuten Museokorttiklubeja.

 

Lue lisää Museokortista tästä.

 

Museokortti on myös mainio yrityslahja

Museokortti on oivallinen tapa muistaa myös yhteisön tai yrityksen henkilöstöä, sidosryhmiä tai hallituksen jäseniä. Tilaamalla kortit Työväenmuseo Werstaalta tuet myös meidän työtämme.

Lue lisää.

 

 


Museokauppaan liittyvissä asioissa sinua palvelee:

Asiakaspalveluvastaava Kamilla Kajander,
puh. 010 420 9269 tai
kamilla.kajander(at)tyovaenmuseo.fi

 

 

Tervetuloa ostoksille Werstaan museokauppaan!