Maltti ja Valtti hauskuttavat Lasten Werstas -tapahtumassa lauantaina 24.10.20.10.2020

Tiedote

 

Työväenmuseo Werstaalla Tampereella järjestetään lauantaina 24.10. kello 11-16 kuljetus-ja liikenneaiheinen koko perheen tapahtuma. Lasten Werstas -tapahtuman ohjelman päätähtenä on lastenohjelmista tutut Maltti ja Valtti. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

Television lastenohjelmista tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti esiintyvät tapahtumassa kello 11 ja 13. Maltin ja Valtin esityksessä käsitellään hauskalla tavalla asioita liikenneturvallisuudesta ja ystävyydestä. Esityksen jälkeen on mahdollista päästä kaverikuvaan Maltin ja Valtin kanssa.

 

Ohjelmassa on kuljetusaiheisia lastenohjelmia ja videoita Kuljetushommia ennen ja nyt -näytöksessä kello 12 ja 14. Näytöksessä tutustutaan muun muassa hinausauton kuljettajan, koneenkuljetusrekan kuljettajan ja linja-autonkuljettajan työhön.

 

Museossa on lisäksi omatoiminen rekisterikilpisuunnistus koko tapahtumapäivän ajan. Museon esineistä ja kuvista voi bongailla rekisterikilpiä ja suunnistukseen osallistujat saavat palkinnoksi pienen yllätyksen museon aulasta. Näyttelykerroksen Pajalla on myös autoaiheisia askarteluohjeita mukaan otettavaksi.

 

Lasten Werstas on osa Kuljetusväen matkassa -näyttelyn oheisohjelmaa. Näyttelyyn on tapahtumapäivänä myös opastettu kierros kello 15. Kuljetusväen matkassa kertoo työn muutoksesta satamissa, maanteillä ja lentokentillä sekä työntekijöiden toiminnasta parempien työolojen puolesta. Näyttely on tuotettu yhteistyössä Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n kanssa.

 

Tapahtumassa on huomioitu turvavälit ja osallistujamäärää on rajoitettu puoleen normaalista. Museon yleisötiloissa on mahdollisuus käsien desinfiointiin ja pintoja pyyhitään tehostetusti.

 

Lisätiedot:

Työväenmuseo Werstas,

yleisöpalvelupäällikkö Anne Lahtinen,

puh. 050 441 8692 tai

anne.lahtinen@tyovaenmuseo.fi

 

Lehdistökuvia

Liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti esiintyvät tapahtumassa kello 11 ja 13.

Kuva: Liisa Karling

Lataa täysikokoinen kuva tästä

Kuljetusväen matkassa -näyttelyssä voi tutustua myös siihen, mitä kaikkea Suomen maanteillä kuljetetaan.

Kuva: Työväenmuseo Werstas

Lataa täysikokoinen kuva tästä

Linja-autojen pienoismalleja Kuljetusväen matkassa -näyttelyssä.

Kuva: Työväenmuseo Werstas

Lataa täysikokoinen kuva tästä

 

Työväenmuseo Werstas
Väinö Linnan aukio 8, Tampere

 

puh. 010 420 9220
www.tyovaenmuseo.fi

 

Avoinna ti-su 11-18
AINA VAPAA PÄÄSY