Arbetarmuseum

Fest och möten


Vårt museum är beläget på det historiska område där James Finlayson i tiden lade grunden till en bomullsfabrik i centrum av Tammerfors. I en enastående miljö erbjuder Werstas modernt utrustade fest- och möteslokaler till ett fördelaktigt pris. Här kan man ordna begivenheter som cocktailpartyn efter företagsmöten eller till exempel doktorsmiddagar och oförglömliga födelsedagsfester. Tack vare en guidad tur på Finlayson-området eller i museet kan en högst ordinär tillställning bli en fin kulturupplevelse!

 

Lokalerna

Auditoriet (rymmer cirka 70 personer)

Vårt stämningsfulla auditorium står för modern konferensteknik i fin gammal industrimiljö. I Werstas kan du ordna möten med stil.

 

Galleri Bertel

Galleri Bertel utgör den perfekta ramen för såväl fester som möten. Här är det högt till tak och en enastående vy över Väinö Linnas plats i fabriksområdets hjärta öppnar sig genom den stiliga möteslokalens fönster. Beroende på möblering rymmer lokalen sittplatser för 50-100 personer. Maximalt 50 personer sittande vid bord och 100 personer vid biografmöblering. Här kan man också ordna stående mottagningar för cirka 100 personer och supéer för cirka 60.

 

Ångmaskinsmuséet

Som miljö är Ångmaskinsmuséet ett säkert kort för oförglömliga och högklassiga evenemang. Lokalen är som klippt och skuren för cocktailmottagningar på kvällstid för cirka 70 personer. Ingång genom Arbetarmuseet Werstas huvudentré och vidare till Ångmaskinsmuseet via utställningslokalen Mestari en trappa upp.

 

Folkets hus

Utställningen Våran stad omfattar en stämningsfull Folket hus-lokal med sittplatser för maximalt 50 personer eller 70 personer stående. Folkets hus-lokalen rymmer också en nostalgisk liten scen samt en talarstol. Lokalen är som gjord för kvällsevenemang i liten skala samt musikframföranden och möten.

 

Be om offert, kontakta vår chef för marknadsföring, Minna Karhunsaari, tel. +358 10 420 9265 eller skicka e-post minna.karhunsaari@tyovaenmuseo.fi