Työväenmuseo

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tee työstäsi historiaa!

1.9.2021 klo 11:00 - 16.9.2021 klo 18:00

Etualalla puhelin, jonka näytöllä näkyy taustalla työskentelevä henkilö. Työntekijä sahaa puurimaa.

Werstas kerää 2020-luvun työelämästä kertovia valokuvia. Kuva aivan tavallisesta työpäivästä on tärkeä, sillä siten voidaan tallentaa tietoa tuleville sukupolville.

 

Rakennustyöntekijä syö eväitään rakennustyömaallaMiltä näyttää työmatka Porissa, millaisella porukalla töitä paiskitaan Lieksassa, entä millainen on kahvitauko Kemijärvellä syksyllä 2021?

 

Komuutin pienoisnäyttelyyn on koottu kuvasarjoja, joista näkyy niin työelämän muutoksia kuin myös jatkuvuutta. Kuvissa astellaan tehtaan portista eri vuosikymmenillä, pidetään kahvitaukoa, leikataan kangasta ja työskennellään paperitehtaan valvomossa.

 

Ajallisesti ja aiheiltaan monipuolinen valokuvakokoelma mahdollistaa työelämän ilmiöiden tutkimisen. Mikä muuttuu, mikä pysyy?

 

#duunikuva

Työntekijä kävelemässä tehtaan portista sisäänMuseo kannustaa kaikkia osallistumaan ja lahjoittamaan kuvia museolle. Lahjoituksen voi tehdä jakamalla kuvansa somessa ja käyttämällä tunnistetta (hashtagia) # duunikuva. Jos tili on yksityinen tai lahjoitusta ei halua tehdä sosiaalisen median kautta, kuvan voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen lahjoitukset(at)tyovaenmuseo.fi

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
1.9.2021 klo 11:00
Loppuu:
16.9.2021 klo 18:00
Tapahtumaluokka: