Työväenmuseo

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Meistä – About Us

syyskuu 21 klo 11:00 - lokakuu 10 klo 18:00

Aleksandra Lemken valokuvia etnisiin vähemmistöihin kuuluvista ja rodullistetuista LHBTIQ+-ihmisistä Suomessa

 

Näyttelyn omat verkkosivut

 

 

Homoseksuaalisten tekojen dekriminalisoinnista on Suomessa kulunut 50 vuotta. Tästä lähtien sateenkaari-ihmisten näkyvyys ja oikeudet ovat vahvistuneet, mutta merkittävistä edistysaskelista huolimatta työtä tarvitaan edelleen, jotta kaikkien sateenkaari-ihmisten oikeudet toteutuvat.

 

Meistä on valokuvanäyttely, jonka tavoitteena on voimauttaa ja lisätä etnisiin vähemmistöihin kuuluvien ja rodullistettujen sateenkaari-ihmisten näkyvyyttä Suomessa. Näyttely haastaa sateenkaariyhteisön valkoisuuden ja tuo näkyviin yhteiskunnassamme ilmenevän moniperustaisen syrjinnän sekä tarinoita, jotka kuuluvat myös sateenkaari-Suomeen.

 

Helsinki, Caisa 17.5.-3.6.
Helsinki, kaupungintalo 28.6.-3.7.
Jyväskylä, Gloria 15.8.-17.9.
Tampere, Työväenmuseo Werstas 21.9.-10.10.
Helsinki, Stoa 11.10.-31.10.

 

Hankkeen ovat toteuttaneet oikeusministeriön tuella Seta, Etelä-Suomen Etno, Helsinki Pride -yhteisö ja Helsingin kaupunki yhteistyössä kulttuurikeskus Caisan ja Stoan kanssa.

 

Pirkanmaalla näyttelyn järjestävät SPR Hämeen piiri, tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi, Pirkanmaan ja Keski-Suomen etnisten suhteiden neuvottelukunta sekä työ- ja elinkeinoministeriön kotoutumisen kumppanuusohjelma.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
syyskuu 21 klo 11:00
Loppuu:
lokakuu 10 klo 18:00
Tapahtumaluokka: