Työväenmuseo

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten Finlayson: Omituisten otusten seikkailu

kesäkuu 11 klo 11:00 - 14:00

Teemana Lasten Finlayson -kesäpäivissä tiistaisin eläinhahmot, omituiset otukset ja satumaiset eläimet. Miau, hau, muu, röh!

Tapahtumapäiviin on vapaa pääsy.
Ihan hännänhuippua!

 

Omituisten otusten seikkailu

Sanataiteellisella toimintaradalla voi klo 11-14 aikavälillä tutustua mielikuvitusolentoihin ja omituisiin otuksiin. Yhteensä 4 eri työpajaa Finlaysonin alueella. Lapset kiertävät kohteet yhdessä vanhempiensa kanssa. Osallistujilla on mukanaan leikkimielinen passi, jota täytetään yhdessä eri työpajapisteissä. Ohjeistus paikan päällä.

Sanataiteellisella toimintaradalla luodaan omia mielikuvitusolentoja hauskojen tehtävien avulla. Pohdittavana on muun muassa: Millaista ääntä olento pitää? Millaisen kikkareen olento on kakkinut? Millaisia jälkiä olento jättää?

Kun kaikki kohteet on kierretty, voivat lapset vielä sanataideohjaajien opastuksella keksiä omalle olennolleen nimen, asuinpaikan, lempiruoan ja muita tärkeitä tietoja.

Toimintaradalla Täti Taikakynän Omituisia otuksia -työpajapisteessä klo 11-14 sekoitetaan eläinhahmoja keskenään piirustusleikkimällä ja arpomalla. Pupukäärmeperhonen!

 

Paikka: Työväenmuseo Werstas sekä Finlaysonin alueen ja liikekeskuksen aukiot.

HUOM. Paikat merkitty tapahtumapäivänä. Tapahtumainfo Työväenmuseo Werstaan aulassa.

Tapahtumapäivän toteuttavat yhteistyössä: Sanataideyhdistys Yöstäjä, Työväenmuseo Werstas, Finlaysonin alue, ILOILO Tuotantopalvelut Täti Taikakynä.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 11
Aika:
11:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
,