Työväenmuseo

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yleisöluento: Suuntaukset Venäjän eri politiikoissa ja mitä niistä voi päätellä

22.4.2017 klo 12:00 - 14:00

Kaikille avoimessa ja maksuttomassa luentotilaisuudessa Aleksanteri-instituutin tutkijatohtori Hanna Smith puhuu Venäjän politiikan monista suuntauksista ja niiden tulkitsemisesta. Luento- ja keskustelutilaisuus järjestetään osana Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piirin vuosikokousta. Auditoriossa järjestettävään tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumisia.

Smithin luento kuuluu Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piirin järjestämään 100 vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa -luentosarjaan. Luentosarjassa lukuisat Venäjän politiikan ja kulttuurin asiantuntijat käsittelevät itänaapuriimme liittyviä päivänpolttavia ja historiallisia kysymyksiä.

Hanna Smith on Venäjän ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan erikoistunut tutkijatohtori, joka on työskennellyt muun muassa Birminghamin yliopistossa, Suomen ulkoministeriön tutkimus- ja suunnitteluyksikössä sekä Norjan maanpuolustuskorkeakoulussa. Smith käsitteli väitöskirjassaan Venäjän ulkopolitiikkaa, suurvaltaidentiteettiä sekä kansainvälisiä organisaatioita, rakenteita ja järjestelmiä. Nykyisin Smith on mukana lukuisissa akateemisissa ja politiikkaan suuntautuneissa hankkeissa.

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22.4.2017
Aika:
12:00 - 14:00
Tapahtumaluokka: